Nieuwe stap voor stapkaart voor Schoonmaakadvies Lelystad

Naast een ruime expertise in een schoonmaak bezit Handy-Clean schoonmaak professioneel opgeleide glazenwassers en gevelreinigers in dienst. Vanwege dit MKB, instellingen, scholen en VVE's in Lelystad onderhouden we het glazenwasser en de gevelreiniging zonder tussenkomst over onderaannemers.  

Raakt u dan ook juiste orienteren een andere vloer daar u dan ook verwacht het de vloer ook niet verdere te redden kan zijn? Wacht dan niet langer..... Handy-Clean kan de vloe...

Wij nemen schoonmaken serieus en wensen echt werk afleveren. Van ons echt schoongemaakt huis ofwel bedrijfspand is iedereen namelijk happy. Wij werken met eenmalige opdrachten, in overeenstemming met overeenkomst en wegens noodgevallen en spoedklussen bestaan wij 24 uur ieder dag bereikbaar.

Met duidelijke communicatielijnen en ons flexibele inzet van onze collegas beschikken over wij de gelegenheid capaciteit te leveren tegen gunstige prijzen.

Een espressobar met onze officemanager verwelkomt je in een entree. Betreffende gebruikmaking over natuurlijke materialen en heel wat drinkglas in dit pand wensen we laten bemerken wie we bestaan: no nonsens, creatief en doorzichtig.

Heel wat gevelonderdelen zijn nu van aluminium of kunststof. In contrast tot wat velen denken beschikken over deze afwerkmaterialen tevens verzorging no...

Het schoonmaakonderhoud wordt via het overdag ofwel in een avonduren uitgevoerd. Dit zal hierbij teneinde geregeld en wekelijks onderhouden met kantoren, openbare ruimten, sanitaire ruimten en vergaderruimten in bedrijfspanden.

Bedankt vanwege uw interesse in bedrijf. Als u dan ook hieronder de gegevens invult nemen we zo spoedig geoorloofd contact betreffende u dan ook op.

Door de eigen aanpak mogen wij uw wensen vertalen tot een doeltreffend en overduidelijk werkschema. Wij snappen het een ordelijk resultaat cruciaal kan zijn voor een rustige werk- ofwel woonomgeving.

Handy-Clean schoonmaak & bedrijfsdiensten, meer dan 35 jaar een begrip op het gebied over glasbewassing in Lelystad.

Gedurende de glasbewassing mogen we ook de kozijnen reinigen. Hierdoor houd u dan ook more info niet alleen ons schone uitstraling van de gevels, maar hoeft u dan ook tevens minder veelal te schilderen.

Alang de klanten oplopen ons op maat gemaakte prijsopgave. Ook niet op basis met het aantal vierkante meters, doch aan de hand over wat daar zeker schoongemaakt dient te geraken.

Betreffende duidelijke communicatielijnen en ons flexibele inzet betreffende de medewerkers hebben wij de mogelijkheid kwaliteit te leveren tegen gunstige prijzen. 

Bekende aangaande middelen en bouwstof is van essentieel betekenis voor dit op een perfecte en verantwoorde manier benutten. Diverse methoden teneinde materiaal te benutten en in te zetten worden behandelt en in een praktijk uitgevoerd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Nieuwe stap voor stapkaart voor Schoonmaakadvies Lelystad”

Leave a Reply

Gravatar